"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים אתרים >> שמן אתרי ילנג ילנג
 
    שמן אתרי ילנג ילנג  

הוסף לסל
 שמן אתרי ילנג ילנג
 
מחיר מחירון  33.00

מחיר באתר  30.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן אתרי ילנג ילנג 
Ylang Ylang


כמות: 10 מ"ל

 

שמן אתרי ילנג ילנג מופק על ידי זיקוק בקיטור של פרחיו הטריים של עץ הילנג-ילנג. העץ, הנושא את השם המדעי Cananga odorata, נמצא בדרך כלל ביערות הגשם של אסיה ובדרום האוקיינוס ​​השקט באיים כמו אינדונזיה, הפיליפינים, סומטרה, קומורו ופולינזיה.

בשל ניחוחו המאוד נעים ועדין של השמן הוא נמצא בשימוש נרחב בבשמים ובטיפולי ארומתרפיה. בנוסף, שמן אתרי ילנג ילנג משמש למגוון מטרות רפואיות.

נוגד דיכאון: נלחם בדיכאון, מרגיע את הגוף ואת הנפש ויש לו השפעה מרוממת על מצב הרוח. עשוי להיות יעיל עבור מי שעבר התמוטטות עצבים ודיכאון לאחר הלם או תאונה.

אקזמה: אקזמה היא מחלה הנגרמת עקב הפרעה בייצור בלוטות חלב סדירות ובזיהום של תאי האפידרמיס. זה בדרך כלל קורה על הקרקפת, הלחיים, הגבות ובכל מקום בו זקיקי שיער נמצאים. שמן אתרי ילנג ילנג מועיל בריפוי מצב דלקתי זה והפחתת הגירויים והאדמומיות בעור על ידי הסדרת ייצור החלב וטיפול בזיהום עצמו.  

מחטא: מסייע להימנע מחיידק הטטנוס במקרה של חתכים ממתכת על ידי עיכוב התפתחותם של חיידקים וחיטוי הפצעים. הוא גם עוזר להאיץ את תהליך הריפוי של הפצע.

אזהרה: שימוש במינון גבוה עלול לגרום לרגישות, בחילה ולכאבי ראש.

התמזגות: שמן אתרי של ילנג ילנג מתערבב מצוין עם שמנים אתריים כמו ברגמוט, אשכולית, לבנדר ועץ אלמוג.


 

מקור: https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/health-benefits-of-ylang-ylang-essential-oil.html


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - אילנג אילנג

הידרוסול - אילנג אילנג

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכוליות שומר על עור נקי. משמש כמרכיב לתכשירים המטפלים בעור שומני ואקנה, מספק תחושה מרעננת, מועיל לטיפול בהתכווצויות בשרירים ובצלוליט מחיר מחירון: ₪40.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי ברגמוט אקסטרא

שמן אתרי ברגמוט אקסטרא

הניחוח החזק של שמן ברגמוט הופך אותו למרכיב בשמי פופולרי, בעיקר בקרב הדור הצעיר. הוא מעכב צמיחת חיידקים הגורמים לריח גוף ולכן שמן אתרי ברגמוט הוא דאודורנט מעולה מחיר מחירון: ₪50.00 המחיר שלנו: ₪45.00

שמן אתרי לבנדר

שמן אתרי לבנדר

שמן לבנדר יעיל לטיפול באקנה, אקזמה ומפחית סימני ההצטלקות. מחקרים מראים כי שמן אתרי לבנדר יעיל לפתרון ולהקלה בבעיות כינים, קשקשים, נשירת שיער, מניעת התקרחות מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי סנדלווד שורשים ועץ

שמן אתרי סנדלווד שורשים ועץ

שימושי בתרופות, טיפולי עור ויופי ומוצרים תעשייתיים רבים, כולל מטהרי פה, דברי מאכל, מקלות קטורת, מטהרי חדר, דאודורנטים, בשמים, סבונים, קרמים, משחות מחיר מחירון: ₪110.00 המחיר שלנו: ₪100.00

 
 
 




 
 
 
 
המלץ לחבר