"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים אתרים >> שמן אתרי וטיבר
 
    שמן אתרי וטיבר  

הוסף לסל
 שמן אתרי וטיבר
 
מחיר מחירון  66.00

מחיר באתר  60.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן אתרי וטיבר
Vetiver

 
כמות: 10 מ"ל

וטיבר, או בשמו הבוטני Vetiveria Zizanoides, הוא עשב ריחני, נעים ועדין בעל אפקט קירור על הגוף והנפש.

השמן האתרי של וטיבר מתקבל באמצעות זיקוק בקיטור של שורשיו, ונעשה בו שימוש נרחב:

בתעשיות הבושם: כולל בשמים עבור הגוף ומטהרי אוויר לחדרים.

במוצרי קוסמטיקה: כגון סבונים וכאמור בשמים.

בתזונה: כחומר טעם במשקאות וסורבטים.

בארומתרפיה: פופלרי מאוד ויש לו הרבה תכונות מרפאות, כגון: אנטי דלקתי (בשל השפעותיו המרגיעות והמקררות), מזרז היעלמות צלקות וסימנים אחרים מהעור, מקדם צמיחה של רקמות חדשות במקום רקמות דהויות ומסייע להשיג מראה אחיד. שימושי מאוד עבור סימני מתיחה לנשים לאחר היריון ובמקרים של כתמים שנותרו מכוויות או מאבעבועות.

לשמן אתרי וטיבר יתרונות עבור חולים בדלקת פרקים, שיגרון/ראומטיזם, כאבי שרירים, יובש וסדקים בעור.

 

כמה מילים של זהירות: שמן אתרי זה הוא בטוח לחלוטין ואינו רעיל.
 

התמזגות: ניתן לערבב היטב שמן אתרי וטיבר עם שמנים אתריים של בנזואין, אשכולית, יסמין, לבנדר ילנג-ילנג.


 

מקור: https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/health-benefits-of-vetiver-essential-oil.html


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - וטיבר

הידרוסול - וטיבר

הוא ממגר צלקות וסימנים אחרים מהעור. מקדם צמיחת רקמות חדשות ומסייע להשיג מראה אחיד. הוטיבר שימושי גם עבור סימני מתיחה של נשים בהריון, סדקי שומן או כתמים שהותירו אבעבועות וכוויות מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכוליות שומר על עור נקי. משמש כמרכיב לתכשירים המטפלים בעור שומני ואקנה, מספק תחושה מרעננת, מועיל לטיפול בהתכווצויות בשרירים ובצלוליט מחיר מחירון: ₪40.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי בנזואין שרף

שמן אתרי בנזואין שרף

שמן בנזואין הוא אנטי בקטריאלי, אנטיספטי, מחטא, משמש כמרכיב בתכשירי קוסמטיקה לשיקום עור מבוגר ולטיפול בעור סדוק פגוע ומגורה מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי ילנג ילנג

שמן אתרי ילנג ילנג

בשל ניחוחו המאוד נעים ועדין של השמן הוא נמצא בשימוש נרחב בבשמים ובטיפולי ארומתרפיה. בנוסף, שמן אתרי ילנג ילנג משמש למגוון מטרות רפואיות מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי יסמין אבסולוט

שמן אתרי יסמין אבסולוט

שמן יסמין ידוע בטיפוח ובריאות העור, במיוחד בכל הקשור לטיפול בעור יבש, שביר, או מיובש. תוסף לחות, מסייע לדעיכת סימני צלקת, כתמים, וסימני מתיחה לאחר הריון, משמש לעתים קרובות לטיפול באקזמה ואטופיק מחיר מחירון: ₪264.00 המחיר שלנו: ₪220.00

שמן אתרי לבנדר

שמן אתרי לבנדר

שמן לבנדר יעיל לטיפול באקנה, אקזמה ומפחית סימני ההצטלקות. מחקרים מראים כי שמן אתרי לבנדר יעיל לפתרון ולהקלה בבעיות כינים, קשקשים, נשירת שיער, מניעת התקרחות מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

 
 




 
 
 
 
המלץ לחבר