חפש


"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה

דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים אתרים >> שמן אתרי לוטוס ורוד פרחים
 
    שמן אתרי לוטוס ורוד פרחים  

הוסף לסל
 שמן אתרי לוטוס ורוד פרחים
 
* המוצר נועד לשימוש חיצוני בלבד
מחיר מחירון  83.00

מחיר באתר  75.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן אתרי לוטוס ורוד פרחים
pink lotus essential oil


כמות: 10 מ"ל

 
תיאור כללי: שמן אתרי לוטוס מופק מעלי הכותרת של פרח הלוטוס באמצעות תהליך הנקרא חילוץ ממס. סוגים רבים ושונים של שמן לוטוס ניתן למצוא בהתאם לסוג הלוטוס, כגון: שמן לוטוס לבן, שמן לוטוס כחול ושמן לוטוס ורוד. מוצאו באסיה ובחלקים אחרים של העולם, והוא אמור להיות אחד השמנים הכי יקרים.
הלוטוס ידוע כבר זמן רב כבעל תכונות ריפוי מצוינות ולשמן שלו יש תכונות, הרגעה וקירור.

שימושים: שמן אתרי לוטוס ידוע בריחותיו הנעימים ונמצא בשימוש במוצרי טיפוח אישיים, כגון קרם גוף, שמני עיסוי, סבוני אמבט וארומתרפיה.

שמן הלוטוס משמש בארומתרפיה בשל יכולתו לטהר את הגוף מכעסים. מאפייני שמן לוטוס חזקים עד כדי כך שהוא מקל על אנרגיות רעות. כמו כן הוא משמש לטיפול בתפקוד המיני חלש אצל גברים.
 
שמן לוטוס הוכח כמשפר את גמישות העור ולכן הוא בחירה מצוינת אם אתה רוצה לשמור על עור בריא. שמן זה הוא כל כך טוב עד כי ניתן לראות ירידה בקמטים בתוך זמן קצר.

הרומאים העתיקים השתמשו בו בקומפרסים כדי לעזור בבעיות נשימה, כמו אסטמה.
 
אזהרה: למרות שבמסורות מסוימים החילו את השמן בשימוש פנימי בגוף, מומלץ לשימוש חיצוני בלבד.

 

שמנים דומים ומשלימים: משתלב היטב עם: שמני הדרים, קינמון, סנדלווד.
 

מקור: http://healthybenefits.info/the-health-benefits-of-lotus-oil/


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - לוטוס ורוד פרחים

הידרוסול - לוטוס ורוד פרחים

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכוליות שומר על עור נקי. משמש כמרכיב לתכשירים המטפלים בעור שומני ואקנה, מספק תחושה מרעננת, מועיל לטיפול בהתכווצויות בשרירים ובצלוליט מחיר מחירון: ₪40.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי ליים קליפת הפרי

שמן אתרי ליים קליפת הפרי

שמן אתרי ליים מחזק את השרירים, רקמות העור, מערכות שונות המתפקדות בגוף, כולל הנשימה, מחזור הדם, העצבים, מערכת העיכול ומערכת ההפרשה. עוזר לשמור על הנעורים במשך זמן רב ומונע מראה של סימני הזדקנות מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי לימון

שמן אתרי לימון

מיץ לימון ושמן אתרי לימון משמשים בסבונים, תחליבי פנים וקוסמטיקת טיפוח בעור מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי מנדרין קליפת הפרי

שמן אתרי מנדרין קליפת הפרי

שמן המנדרינות משפר את זרימת הדם והלימפה, במיוחד מתחת לעור, דבר השומר על עור צעיר יותר ומראה צעיר ותוסס. הוא מקדם צמיחה של תאים ורקמות חדשות, ובכך עוזר להאיץ את זמן הריפוי של פצעים וסימנים אחרים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי סנדלווד שורשים ועץ

שמן אתרי סנדלווד שורשים ועץ

שימושי בתרופות, טיפולי עור ויופי ומוצרים תעשייתיים רבים, כולל מטהרי פה, דברי מאכל, מקלות קטורת, מטהרי חדר, דאודורנטים, בשמים, סבונים, קרמים, משחות מחיר מחירון: ₪110.00 המחיר שלנו: ₪100.00

שמן אתרי קינמון

שמן אתרי קינמון

שימושים: בשל ריחו המעט חריף ומרענן שמן הקינמון משמש בתכשירים להיגיינת הפה ובריאות החניכיים כגון משחות שיניים ומי פה, שמן עיסוי להרגעה, כתבלין בישול, בושם, מטהר אוויר, מפיץ ריח ודוחה יתושים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי תפוז

שמן אתרי תפוז

לשמן אתרי תפוז יש מגוון רחב של שימושים ביתיים, תעשייתיים ורפואיים. במוצרי טיפוח אישי הוא משמש בסבונים, קרמים לגוף, אנטי אייג'ינג, מטהרי חדרים, תרסיסים ודאודורנטים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00





 
 
 
 
המלץ לחבר