"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים אתרים >> שמן אתרי נרולי/ניצת התפוז פרחים
 
    שמן אתרי נרולי/ניצת התפוז פרחים  

הוסף לסל
 שמן אתרי נרולי/ניצת התפוז פרחים
 
* המוצר נועד לשימוש חיצוני בלבד
מחיר מחירון  66.00

מחיר באתר  60.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן אתרי נרולי/ניצת התפוז פרחים
neroli essential oil


כמות: 10 מ"ל

תיאור כללי: שמן אתרי נרולי הוא שמן אתרי של פרי הדר. רוב התכונות הרפואיות שלו תואמים את אלה של שמנים אתריים הדרים אחרים. שמן זה מופק על ידי זיקוק בקיטור של פרחיי הנרולי, ובשמו הבוטני הדר Aurantium. 
הרכיבים של שמן אתרי זה הם אלפא pinene, אלפא Terpinene, Beta pinene, Camphene, פרנסול, geraniol, אינדול Nerol, Linalool, Linalyl Acetate, מתיל Anthranilate, Nerolidol ו Neryl אצטט.


שימושים: נוגד דיכאון, מחטא, מרומם את מצב הרוח הכללי, מקדם ומגביר את החשק המיני, אנטיספטי, מקדם תאים חדשים ומעורר את בריאותם של אלה שכבר קיימים. פשוט גורם לגוף לגדול באופן חזק ובריא.

דאודורנט: שמן אתרי זה יכול להדוף ריחות רעים. ניתן להשתמש בו על הגוף כמו בושם או בחדרים כמו מטהרי חדר. 

מרגיע: זהו אחד המאפיינים הפופולריים ביותר של שמן אתרי נרולי, היותו מסוגל לטפל בעור. הוא הופך את העור לחלק, ללא זיהומים ומוסיף זוהר. בנוסף, הוא עוזר לשמור על הלחות התקינה ואיזון השמן בעור.

אזהרה: אין אזהרות מיוחדות. מומלץ להימנע משימוש אם אתה צריך להתרכז במשהו או רוצה להימנע משינה, בשל אופי ההרגעה החזק של השמן.

שמנים דומים ומשלימים: שמן אתרי נרולי משתלב טוב במיוחד עם כל שמני הדרים. מתערבב היטב עם שמנים אתריים של בנזואין, גרניום, לבנדר, יסמין, ילנג-ילנג, רוזמרין סנדלווד.

מקור: https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/neroli-essential-oil.html


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - נרולי/ניצת התפוז פרחים

הידרוסול - נרולי/ניצת התפוז פרחים

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי בנזואין שרף

שמן אתרי בנזואין שרף

שמן בנזואין הוא אנטי בקטריאלי, אנטיספטי, מחטא, משמש כמרכיב בתכשירי קוסמטיקה לשיקום עור מבוגר ולטיפול בעור סדוק פגוע ומגורה מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי גרניום

שמן אתרי גרניום

שמן אתרי גרניום מאוד מועיל בטיפול באקנה, דרמטיטיס ומחלות עור אחרות, כמו גם זיהומים של האף, הגרון ואיברי נשימה אחרים מחיר מחירון: ₪50.00 המחיר שלנו: ₪40.00

שמן אתרי ילנג ילנג

שמן אתרי ילנג ילנג

בשל ניחוחו המאוד נעים ועדין של השמן הוא נמצא בשימוש נרחב בבשמים ובטיפולי ארומתרפיה. בנוסף, שמן אתרי ילנג ילנג משמש למגוון מטרות רפואיות מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי יסמין אבסולוט

שמן אתרי יסמין אבסולוט

שמן יסמין ידוע בטיפוח ובריאות העור, במיוחד בכל הקשור לטיפול בעור יבש, שביר, או מיובש. תוסף לחות, מסייע לדעיכת סימני צלקת, כתמים, וסימני מתיחה לאחר הריון, משמש לעתים קרובות לטיפול באקזמה ואטופיק מחיר מחירון: ₪264.00 המחיר שלנו: ₪220.00

שמן אתרי סנדלווד שורשים ועץ

שמן אתרי סנדלווד שורשים ועץ

שימושי בתרופות, טיפולי עור ויופי ומוצרים תעשייתיים רבים, כולל מטהרי פה, דברי מאכל, מקלות קטורת, מטהרי חדר, דאודורנטים, בשמים, סבונים, קרמים, משחות מחיר מחירון: ₪110.00 המחיר שלנו: ₪100.00

שמן אתרי רוזמרין

שמן אתרי רוזמרין

מסייע נגד אקזמה, דלקת עור, עור שמנוני, ואקנה. מגדיל את הריכוז ומסייע ללימוד יעיל. מגרה את הפעילות המנטלית וטוב לטיפול בדיכאון, עייפות נפשית ושכחה. יעיל בטיפול בכאבי ראש, כאבי שרירים ושיגרון . מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן עיסוי לשיפור הזוגיות

שמן עיסוי לשיפור הזוגיות

ערכה להכנה עצמית של שמן עיסוי לשיפור הזוגיות (ערכת שמן עיסוי לגבר וערכת שמן עיסוי לאישה), הכוללת תערובת שמנים צמחיים ואתריים מחיר מחירון: ₪180.00 המחיר שלנו: ₪120.00





 
 
 
 
המלץ לחבר