"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים אתרים >> שמן אתרי מיורן עשב
 
    שמן אתרי מיורן עשב  

הוסף לסל
 שמן אתרי מיורן עשב
 
* המוצר נועד לשימוש חיצוני בלבד
מחיר מחירון  33.00

מחיר באתר  30.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן אתרי מיורן עשב
marjoram essential oil


כמות: 10 מ"ל

 

הסבר כללי: שמן אתרי זה מופק על ידי זיקוק בקיטור של עליו הטריים והיבשים של צמח המיורן. הצמח ידוע גם בשם סבוך מיורן, אשר יש לו את השם המדעי אזובית Marjorana. הרכיבים העיקריים של שמן מיורן הם Sabinene, אלפא Terpinene, גמא Terpinene, Cymene, Terpinolene, Linalool, Sabinene סודה, Linalyl Acetate, Terpineol גמא Terpineol. זהו צמח יליד אזור הים התיכון, ידוע ומכובד בעבור השימושים הרפואיים שלו במשך שנים רבות.

שימושים:
שמן אתרי מיורן עוזר לרפא כאב ראש, סינוסיטיס, הצטננות, ברונכיטיס, אסטמה, מתח, נדודי שינה, כאבי שרירים ומפרקים, ועייפות.
מועיל בריפוי כמעט כל סוגי התכווצויות ובעיות הקשורות. מקל על התכווצות יעילה במערכת הנשימה והמעיים, ועוויתות שרירים בגפיים.

שמן אתרי מיורן מסייע לדכא או לשלוט בתשוקות מיניות. מאפיין זה הוא מועיל עבור אלה הסובלים מדחפים מיניים קיצוניים.

יש לו תכונות חיטוי מצוינות לטיפול בפצעים חיצוניים ופנימיים. מתפקד היטב כמרכיב של קרמים חיטוי וקרמים. מגן על פצעים ומפיתוח טטנוס.

שמן אתרי מיורן מעכב צמיחת פטריות ועוזר לרפא זיהומים פטרייתיים. מאפיין זה עוזר לרפא מספר מחלות עור, שרובן נגרמות עקב זיהומים פטרייתיים. 

אזהרה: אין לו סיכונים גלומים. נשים בהריון צריכות להימנע מכך.

שמנים דומים ומשלימים: שמנים אתריים של ברגמוט, עץ הארז, קמומיל, ברוש, אקליפטוס עץ התה מתמזגים יפה מאוד עם שמן אתרי מיורן.

מקור: https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/health-benefits-of-marjoram-essential-oil.html


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - מיורן עשב

הידרוסול - מיורן עשב

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי אקליפטוס גלובולוס

שמן אתרי אקליפטוס גלובולוס

שמן אקליפטוס משמש גם בניחוח בשמים וקוסמטיקה, והוא נמצא במי פה, משחות, משחות שיניים, סוכריות וטבליות נגד שיעול. האקליפטוס גלובולוס נהדר ללחות, מה שמסביר את הנוכחות של השמן במוצרי עור כמו קרם הגנה טבעי מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי ארז אטלס קליפת העץ

שמן אתרי ארז אטלס קליפת העץ

שמן ארז הוא מאוד תכליתי, ניתן להשתמש בו כדי לרפא את הגוף, כמו גם לספק איזון רגשי. יש לארז אטלס השפעה מרגיעה על הנפש והגוף, והוא משמש לעתים קרובות בטיפולי ארומתרפיה. מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי ברגמוט אקסטרא

שמן אתרי ברגמוט אקסטרא

הניחוח החזק של שמן ברגמוט הופך אותו למרכיב בשמי פופולרי, בעיקר בקרב הדור הצעיר. הוא מעכב צמיחת חיידקים הגורמים לריח גוף ולכן שמן אתרי ברגמוט הוא דאודורנט מעולה מחיר מחירון: ₪50.00 המחיר שלנו: ₪45.00

שמן אתרי ברוש מחטים וענפים

שמן אתרי ברוש מחטים וענפים

שמנים אתריים המופקים מהברוש מכילים רכיבים בעלי תכונות רפואיות. הוא בעל ניחוח גברי שיכול בקלות להחליף את הדאודורנטים הסינתטיים. נמצא כמרגיע, מגרה תחושת אושר. מחיר מחירון: ₪39.00 המחיר שלנו: ₪35.00

שמן אתרי קמומיל רומאי / בבונאג

שמן אתרי קמומיל רומאי / בבונאג

שימושים: נפוץ בקוסמטיקה בשל יכולותיו לרפא צלקות. בשילוב עם חוחובה, משומש בסבון לפנים, קונדישנר לשיער, פילינג גרגירים, וקרמים להרגעת העור מחיר מחירון: ₪110.00 המחיר שלנו: ₪100.00

 
 




 
 
 
 
המלץ לחבר