"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים אתרים >> שמן אתרי מנדרין קליפת הפרי
 
    שמן אתרי מנדרין קליפת הפרי  

הוסף לסל
 שמן אתרי מנדרין קליפת הפרי
 
מחיר מחירון  33.00

מחיר באתר  30.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן אתרי מנדרין קליפת הפרי
mandarin essential oil


כמות: 10 מ"ל

תיאור כללי: המנדרין הוא פרי הדר הידוע גם בשם תפוז מנדרין או מנדרינות.
שמן אתרי המנדרין הוא יליד סין וידוע בשמו הבוטני הדר reticulata. מסין הוא עבר לאירופה וכיום איטליה היא אחת המפיקות הגדולות של שמן מנדרין.
שמן אתרי מופק על ידי דחיסה בקירור של קליפות טריים של פירות אלה ומכיל thujone אלפא, אלפא pinene, בטא pinene, camphene, ציטראל, citronellal, גמא terpinolene, geranial, geraniol, limonene, linalool, מתיל methylanthranilate, myrcene, nerol, sabinene ו terpineol. 

שימושים: כחומר טעם בתעשיית המזון והמשקאות, מוצרי קוסמטיקה, סבון, תעשיות שמן והבושם.

שמן המנדרינות משפר את זרימת הדם והלימפה, במיוחד מתחת לעור, דבר השומר על עור צעיר יותר ומראה צעיר ותוסס.
הוא מקדם צמיחה של תאים ורקמות חדשות, ובכך עוזר להאיץ את זמן הריפוי של פצעים וסימנים אחרים.

שמן אתרי זה מקל על הלחץ, מרפא מחלות עור, שומר על איזון הלחות בעור, מטפל בשלשול, עצירות, גזים והפרעות אחרות הקשורות במערכת העיכול ומערכת ההפרשה, בעוד הוא גם מצמצם צלקות, סימני מתיחה, וסדקי שומן על העור.

אזהרה: עשוי לייצר גירוי בחלק מסוגי העור.

שמנים דומים ומשלימים: שמן אתרי מנדרין משתלב עם רוב שמני הדרים אחרים כגון אלה של נרולי, אשכולית, תפוז, לימון, ולימון.  לצד אלה, הוא גם משתלב היטב עם שמנים אתריים של ברגמוט, קינמון, מרווה קלארי, ציפורן, לבונה, לבנדר ואגוז מוסקט.

מקור: https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/health-benefits-of-mandarin-essential-oil.html


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - מנדרין קליפת הפרי

הידרוסול - מנדרין קליפת הפרי

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכולית קליפת הפרי

שמן אתרי אשכוליות שומר על עור נקי. משמש כמרכיב לתכשירים המטפלים בעור שומני ואקנה, מספק תחושה מרעננת, מועיל לטיפול בהתכווצויות בשרירים ובצלוליט מחיר מחירון: ₪40.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי לימון

שמן אתרי לימון

מיץ לימון ושמן אתרי לימון משמשים בסבונים, תחליבי פנים וקוסמטיקת טיפוח בעור מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי מרווה מרושתת

שמן אתרי מרווה מרושתת

יעיל לניקוי העיניים, מאיר את העיניים, משפר את הראייה ומגן על אובדן הראייה בשל הזדקנות מוקדמת או רגילה. משפר את ההערכה העצמית, ביטחון עצמי, תקווה וכוח נפשי ובכך נלחם ביעילות נגד דיכאון. מחיר מחירון: ₪39.00 המחיר שלנו: ₪35.00

שמן אתרי נרולי/ניצת התפוז פרחים

שמן אתרי נרולי/ניצת התפוז פרחים

נוגד דיכאון, מחטא, מרומם את מצב הרוח הכללי, מקדם ומגביר את החשק המיני, אנטיספטי, מקדם תאים חדשים ומעורר את בריאותם של אלה שכבר קיימים. פשוט גורם לגוף לגדול באופן חזק ובריא מחיר מחירון: ₪66.00 המחיר שלנו: ₪60.00

שמן אתרי צפורן

שמן אתרי צפורן

שמן ציפורן הוא אחד מהשמנים היותר חזקים ויותר חריפים מבין השמנים הארומטיים. הוא אנטי בקטריאלי ודוחה חרקים וטפילים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי קינמון

שמן אתרי קינמון

שימושים: בשל ריחו המעט חריף ומרענן שמן הקינמון משמש בתכשירים להיגיינת הפה ובריאות החניכיים כגון משחות שיניים ומי פה, שמן עיסוי להרגעה, כתבלין בישול, בושם, מטהר אוויר, מפיץ ריח ודוחה יתושים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00

שמן אתרי תפוז

שמן אתרי תפוז

לשמן אתרי תפוז יש מגוון רחב של שימושים ביתיים, תעשייתיים ורפואיים. במוצרי טיפוח אישי הוא משמש בסבונים, קרמים לגוף, אנטי אייג'ינג, מטהרי חדרים, תרסיסים ודאודורנטים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00





 
 
 
 
המלץ לחבר