"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים צמחיים >> שמן צמחי הדס
 
    שמן צמחי הדס  

הוסף לסל
 שמן צמחי הדס
 
מחיר מחירון  28.00

מחיר באתר  25.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן צמחי הדס
Myrtle herbal oil


כמות: 100 מ"ל

תיאור כללי: הדס הוא שיח ירוק שמקורו באפריקה ושהפך עם הזמן לצמח מקומי באזור הים התיכון.
הצמח שייך לאותה משפחת צמחים כמו עץ ​​התה והאקליפטוס, ובעל מאפיינים דומים. למעשה, הריח של ההדס מזכיר את שמן האקליפטוס.

המרכיבים הכימיים העיקריים של שמן הדס pinene, cineole 1,8, ו-linalool.
בנוסף יש לו טאנינים, אשר הם פוליפנולים מסיסים במים המופיעים בצמחים רבים.

שימושים:
ההדס הוזכר לראשונה בהיסטוריה של יוון העתיקה, אצל לא אחרת מאשר אפרודיטה אלת האהבה. היוונים גם העריכו את הצמח בגלל תכונות הריפוי שלו.
שמן הדס מוערך ביכולת העפיצות שלו. הוא נהדר לטיפול בעור שומני, נקבוביות פתוחות, עור נפול ואקנה.

אזהרה: כדי לבדוק אם יש תופעות לוואי, ניתן להשתמש בטיפת השמן מדולל על חלק קטן של העור שלך.
נשים הרות ומניקות צריכות גם להתייעץ עם רופא לפני שימוש בהדס או כל סוג של שמן צמחים.
 

מקור: http://articles.mercola.com/herbal-oils/myrtle-oil.aspx


 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - הדס / איזובית

הידרוסול - הדס / איזובית

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

מיצוי מצמח מרפא הדס עלים

מיצוי מצמח מרפא הדס עלים

מחיר מחירון: ₪60.00 המחיר שלנו: ₪45.00

צמח מרפא הדס עלים

צמח מרפא הדס עלים

מחיר מחירון: ₪40.00 המחיר שלנו: ₪35.00

שמן אתרי הדס / איזובית

שמן אתרי הדס / איזובית

ניתן להשתמש בו בתכשירים לטיפול בעור אקנה, ובקמטים בשל יכולתו לכווץ ולהדק את העור, מסייע להתכווצות כלי הדם ולכן יעיל גם בתכשירים נגד טחורים מחיר מחירון: ₪77.00 המחיר שלנו: ₪70.00





 
 
 
 
המלץ לחבר