"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים צמחיים >> שמן צמחי שומשום
 
    שמן צמחי שומשום  

הוסף לסל
 שמן צמחי שומשום
 
מחיר מחירון  31.00

מחיר באתר  28.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן צמחי שומשום
herbal oils sesame


כמות: 100 מ"ל
 
תיאור כללי: עשב רב שנתי גבוה ממשפחת Pedaliaceae, המשמש בדרך כלל כתבלין מזון. שומשום הוא אחד הצמחים העתיקים ביותר בעולם, המשמשים זה כ- 3,600 שנים. שמן שומשום מופק מן הזרעים הקטנים והשטוחים, אשר להם טעם אגוזים ומרקם פריך.
שומשום גדל באופן נרחב באסיה, בעיקר בסין, בורמה, והודו, והוא אחד הגידולים המסחריים הראשיים של סודן, אתיופיה, ניגריה.

שמן שומשום מכיל רמות גבוהות של נוגדי חמצון טבעיים בשם sesamol, sesamolin. הוא בעל תכונות אנטי-דלקתיות, ומכיל ויטמין E, אשר מסייע לשמור על העור שלך חזק וגמיש. כמו כן הוא מלא בויטמינים מקבוצת B קומפלקס, לרבות תיאמין, ריבופלבין, ניאצין, חומצה פנטותנית, פירידוקסין, חומצה פולית. עשיר בחומצות אמינו החיוניות בבניית חלבונים, ומינרלים כמו ברזל, נחושת, סידן, מנגן , מגנזיום, סלניום, זרחן, אבץ.

שימושים: כיום, שמן שומשום הוא מרכיב נפוץ של שמני העור ועיסוי, מוצרי טיפוח לשיער, מוצרי קוסמטיקה, סבונים, בשמים מסנני קרינה. יש לשמן שומשום לחות רבה, מרגיעה, ואיכויות מרככות.

שמן שומשום מצוין כקרם הגנה טבעי. בנוסף, משפר את בריאות הקרקפת והשיער.

אזהרה: שמן שומשום בדרך כלל בטוח לשימוש. מומלץ לצריכה בכמויות קטנות. אם הינך אלרגי לשומשום, איו להשתמש בשמן זה. גם בעלי אלרגיה לאגוזים ובוטנים עלולים להיתקל בתגובות אלרגיות לשמן שומשום. לא מומלץ לנשים בהריון.

מקור: http://articles.mercola.com/herbal-oils/sesame-oil.aspx
 

 
 
מוצרים קשורים
 
גרגירי שומשום

גרגירי שומשום

מחיר מחירון: ₪44.00 המחיר שלנו: ₪30.00

 
 
 




 
 
 
 
המלץ לחבר