"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים צמחיים >> שמן צמחי כמנון האניס
 
    שמן צמחי כמנון האניס  

הוסף לסל
 שמן צמחי כמנון האניס
 
* המוצר נועד לשימוש חיצוני בלבד
מחיר מחירון  45.00

מחיר באתר  30.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן צמחי כמנון האניס 
Pimpinella Anisum


כמות: 100 מ"ל

תיאור כללי: האניס הוא צמח שנתי ממשפחת הסוככיים, אותה משפחת צמחים כמו גזר, שומר גזר לבן.

זרעי האניס שימשו מאז ימי קדם כשמנים אתריים ארומטיים ברפואה מסורתית, תמרוקים, משקאות אלכוהוליים כמו האניזט, עראק, אוזו ראקי ובבישול.

 

שימושים: בשמים וסבונים, וכן נעשה שימוש במשחת שיניים, מי פה וקרמים לעור.

משחות וסבון המכילות שמן אניס מסייעות כתרופה טבעית לעור שומני ולטיפול בזיהומים כמו אקנה.

השמן רעיל לחרקים רבים, ולכן משחות המכילות שמן אניס הן כטיפול טבעי נגד מכת כינים.

 

מקור: http://www.herbal-supplement-resource.com/anise-herb.html


 

 
 
מוצרים קשורים
 
מיצוי מצמח מרפא כמנון האניס

מיצוי מצמח מרפא כמנון האניס

מחיר מחירון: ₪60.00 המחיר שלנו: ₪45.00

צמח מרפא כמנון האניס

צמח מרפא כמנון האניס

מחיר מחירון: ₪40.00 המחיר שלנו: ₪35.00

 
 




 
 
 
 
המלץ לחבר