"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> שמניים צמחיים >> שמן צמחי קפסיקום
 
    שמן צמחי קפסיקום  

הוסף לסל
 שמן צמחי קפסיקום
 
מחיר מחירון  30.00

מחיר באתר  27.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
שמן צמחי קפסיקום
Capsicum


כמות: 100 מ"ל

 
קפסיקום, הידוע גם בשם פלפל אדום או פלפל צ'ילי, הוא צמח פרי המכיל כימיקל הנקרא קפסאיצין. הקפסאיצין הוכח כמפחית תחושות כאב כאשר נמרח על העור.
 

ואכן, קפסיקום משמש לטיפול בבעיות שונות הקשורות בהקלה על כאב שיניים, מחלת ים, אלכוהוליזם, מלריה וקדחת. יש שמחילים שמן קפסיקום על העור עבור כאבים הנגרמים על ידי שלבקת חוגרת, דלקת מפרקים, דלקת מפרקים שגרונית ואחרים. כמו כן הוא משמש משכך מקומי עבור כאב עצבי (נוירופתיה) הקשורים לסוכרת וכן כאבים בגב.
 

יש שמשלבים אותו במרינדה ומורחים בתוך האף לטיפול בקדחת השחת, מיגרנה וסינוסיטיס.

אמצעי זהירות:

עור פגום או שבור: לא לשימוש על עור פגום או שבור.

כירורגיה: קפסיקום עשוי להגביר דימום במהלך ואחרי הניתוח. להפסיק להשתמש במרינדה לפחות שבועיים לפני ניתוח מתוכנן.

תופעות לוואי יכולות לכלול גירוי בעור, צריבה, וגרד. לא להשתמש על עור רגיש או מסביב לעיניים.

 

מקור: http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-945-capsicum.aspx?activeingredientid=945&activeingredientname=capsicum


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - קפסיקום

הידרוסול - קפסיקום

קפסיקום, הידוע גם בשם פלפל אדום או פלפל צ'ילי, הוא צמח פרי המכיל כימיקל הנקרא קפסאיצין. קפסאיצין הוכח כמפחית תחושות כאב כאשר נמרח על העור מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי קפסיקום

שמן אתרי קפסיקום

עור והזדקנות: ויטמינים של קפסיקום הם בעלי השפעה נוגדת חמצון על רקמות תאים העשויים לשפר את הזדקנות העור. תסמיני גיל המעבר: עשויים להשתחרר גם על ידי צריכת פלבנואידים המצויים בפירות כגון קפסיקום. מחיר מחירון: ₪66.00 המחיר שלנו: ₪60.00

 
 




 
 
 
 
המלץ לחבר