"תודה על שירות מעולה שקיבלתי ממכם,מהשלב הראשון ועד האחרון, ללא ספק אחזור וארכוש אצלכם באתר בעתיד הקרוב. תודה" (מיכל א.)


חדש: קבוצת הפייסבוק קוסמטיקה עושים לבד

הצטרפו לקבוצה, שתפו וקבלו רעיונות באווירת עשייה ויצירה


בכל קנייה באתר משלוחים חינם!


לשירותכם משנת 1995
חפש
עברית
românesc
English
דף הבית >> חנות חומרי גלם >> הידרוסולים >> הידרוסול - תפוז
 
    הידרוסול - תפוז  

הוסף לסל
 הידרוסול - תפוז
 
מחיר מחירון  30.00

מחיר באתר  20.00

 כמות           

       משלוח חינם
 

 
 
הידרוסול - תפוז
Orange


כמות: 50 מ"ל

הידרוסולים הם המים שנותרו בתהליך הזיקוק בקיטור של צמח או פרח. הם מכילים מרכיבים מסיסים והם נושאים את הניחוח המופלא של הצמח, אבל באופן יותר מעודן. בנוסף, הם מכילים מינרלים ותרכובות ארומטיות.

הידרוסול תפוז ניתן לשימוש בקרמים, משחות, תכשירים לאמבט או באופן ישיר על העור.
מי התפוז מספקים תכונות טיהור עדינות לכל סוגי העור. 

שמן תפוז (המרכיב הפעיל במי הידרוסול זה) ידוע כאנטיבקטריאלי, אנטי דלקתי וקוטל פטריות.
כל התכונות האלו הופכות אותו לתכשיר נהדר לעור, מרגיע ומרענן!


מקורות: http://www.organic-creations.com/hydrosol-waters-m-z/541-orange-hydrosol-water-certified-organic


 

 
 
מוצרים קשורים
 
הידרוסול - אשכולית קליפת הפרי

הידרוסול - אשכולית קליפת הפרי

השמנים המופקים מקליפות אשכולית משמשים לארומתרפיה. שמן אשכוליות שומר על עור נקי, מצוין בטיפול בעור שומני ואקנה, מספק תחושה מרעננת, מועיל לטיפול בהתכווצויות בשרירים ובצלוליט מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

הידרוסול - לימון

הידרוסול - לימון

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

הידרוסול - ליצאה קובבה/תפוז סיני

הידרוסול - ליצאה קובבה/תפוז סיני

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

הידרוסול - מנדרין קליפת הפרי

הידרוסול - מנדרין קליפת הפרי

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

הידרוסול - קינמון

הידרוסול - קינמון

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

הידרוסול - רוז אבסולוט

הידרוסול - רוז אבסולוט

מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

הידרוסול - תפוז מר קליפת הפרי

הידרוסול - תפוז מר קליפת הפרי

משמש גם בטיפול בתסמונת עייפות כרונית, כיבים במערכת עיכול, הורדת רמת הסוכר בדם אצל חולי סוכרת, הפרעות שינה, כאבי פרקים, כאבי שרירים וחבלות. משמש בייצור סבונים, חומרי ניקוי, חומרי חיטוי, מוצרי קוסמטיקה, מחיר מחירון: ₪30.00 המחיר שלנו: ₪20.00

שמן אתרי תפוז

שמן אתרי תפוז

לשמן אתרי תפוז יש מגוון רחב של שימושים ביתיים, תעשייתיים ורפואיים. במוצרי טיפוח אישי הוא משמש בסבונים, קרמים לגוף, אנטי אייג'ינג, מטהרי חדרים, תרסיסים ודאודורנטים מחיר מחירון: ₪33.00 המחיר שלנו: ₪30.00





 
 
 
 
המלץ לחבר